Телешки руладини

Татяна
Татяна
Новак
24/10/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 112
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете месото от жилки и ципи и го нарежете на тънки филийки. Начукайте филиите и ги овкусете със сол, червен и черен пипер.

Върху всяка филийка телешко поставете по едно резенче сланина, завийте ги на руло и ги забодете с клечка за зъби. Оваляйте руладините в брашно и ги изпържете в силно загрято олио до готовност.

Изпържените руладини се нареждат на дъното на дълбока тенджера. Отгоре се поръсват със зеленчуците, които сте нарязали на ситно и задушили в малко мазнина. Ястието се полива с малко топла вода и се вари на тих огън до омекване.

Поднесете руладините заедно със соса от варенето и гарнитура на вкус.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар