Винен кебап със сърца

02/01/2013
Снежана
отСнежанаНовак
"Опитайте и ще разберете защо обожаваме Българската селска кухня "
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене45 мин.
  • Общо55 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 676
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сърцата се запържват и се изваждат настрана.

В същата мазнина се запържват зеленчуците, нарязани на ситно, доматеното пюре и подправките. Прибавя се брашното и се залива с гореща вода и вино. Оставя се на ниска температура да къкри до сваряване на сърцата.

Сервира се гарнирано с магданоз и гарнитура варени картофи.

подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар