Винен кебап със сърца

СнежанаСнежанаНовак
02/01/2013
"Опитайте и ще разберете защо обожаваме Българската селска кухня "
Приготвяне10 мин.
Готвене45 мин.
Общо55 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 173
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сърцата се запържват и се изваждат настрана.

В същата мазнина се запържват зеленчуците, нарязани на ситно, доматеното пюре и подправките. Прибавя се брашното и се залива с гореща вода и вино. Оставя се на ниска температура да къкри до сваряване на сърцата.

Сервира се гарнирано с магданоз и гарнитура варени картофи.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар