Натурален шницел

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3127k
Натурален шницел
22/07/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
1
"Това е истинският шницел - само чисто свинско месо и подправки"

Необходими Продукти

  • свинско месо - филе 200 г
  • брашно - 20 г
  • черен пипер
  • червен пипер
  • сол
* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Свинското филе се начуква и се набраздява с остър нож леко, без да се нарязва.

Овалва се в брашно и се пържи в малко мазнина.

Сервира се с гъбен сос и гарнитура пържени или варени картофи.

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: