Зелен фасул

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
20/05/2009
"Ще ви изненадаме със зелен фасул, какъвто не сте опитвали досега - крехък и ароматен "
Приготвяне10 мин.
Готвене45 мин.
Общо55 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо26 248
  • Преглеждания за месеца113
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган се сгорещяват зехтина и в него се запържва ситно нарязания лук. Като поомекне, се добавят счуканите скилидки чесън. След 3 мин. , се поръсва със щипка канела, черен пипер и изсушена мента. Добавят се доматите, нарязани на кубчета, сол, 2 с. л. пресен лимонов сок и полусварения зелен фасул. Всичко се залива с телешки бульон.

След като кипне, ястието се оставя да се задушава под капак на тих огън до готовност.

Бежова тенджера с декор и капак 26 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бежова тенджера с декор и капак 26 см
36.00 лв.
27.72 лв.
Виж ››

Тенджера, която няма причина да нямате в кухнята. Тя е с незалепващо покритие, стъклен капак, термоизолиращи дръжки. Бежовата тенджера има и още предимства, но ще оставим на вас да ги откриете.

Рейтинг

5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Потребител#186638
Канела в зелен фасул?
Интересно. Нямам търпение да пробвам.
0
0
Явор
Явор
10.01.2011 19:46
Много черен пипер и чесън, ще се подлютя.
0
0