Зелен фасул

20/05/2009
Златка
отЗлаткаНовак
"Ще ви изненадаме със зелен фасул, какъвто не сте опитвали досега - крехък и ароматен "
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене45 мин.
  • Общо55 мин.
  • Порции3-4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо22 902
  • Преглеждания за месеца107
  • Преглеждания за седмицата16
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган се сгорещяват зехтина и в него се запържва ситно нарязания лук. Като поомекне, се добавят счуканите скилидки чесън. След 3 мин. , се поръсва със щипка канела, черен пипер и изсушена мента. Добавят се доматите, нарязани на кубчета, сол, 2 с. л. пресен лимонов сок и полусварения зелен фасул. Всичко се залива с телешки бульон.

След като кипне, ястието се оставя да се задушава под капак на тих огън до готовност. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Krassi11
Krassi11
07.09.2019 00:45
Канела в зелен фасул?
Интересно. Нямам търпение да пробвам.
0
0
Явор
Явор
10.01.2011 19:46
Много черен пипер и чесън, ще се подлютя.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв