Зеленчукова подправка за ястия

MirellaMirellaНовак
19/10/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции3 буркана
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 378
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти се почистват много добре. Отстраняват се дръжките и семките им и се нарязват на ситно. Към тях прибавяме ситно нарязаните лук, копър, магданоз и целина.

Доматите и морковите си настъргват и се добавят към останалите съставки. Всичко се овкусява със сол, добре се разбърква и се оставя да престои около 30 минути.

Сместа се пълни в буркани и се съхранява в хладилник. Зеленчуковата подправка е идеална за супи и яхнии.

Рейтинг

5 2
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар