Пилешка кавърма-кебап

25/01/2021
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо309
  • Преглеждания за месеца91
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете и нарежете лука на полумесеци. Измийте месото и нарежете на хапки.

В тиган загрейте олиото. Добавете месото и запържете до златисто. Извадете и заделете.

В същата мазнина сложете лука. Запържете за кратко и добавете чушките, нарязани на парчета. Изчакайте няколко минути.

Добавете червения пипер, доматите и доматеното пюре.

Сложете подправките.

Върнете месото, разбъркайте и изключете. Прехвърлете в тавичка за печене и печете кебапа в загрята фурна на 200 градуса за около половин час.

Извадете и сервирайте веднага.

Източник: Иван Звездев

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар