Крем карамел с кускус и тиква

Крем карамел с кускус и тиква
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 4
22/01/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Сготви60 мин.
Общо70 мин.
Порции9

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете тиквата и я сварете на пара.

Извадете, оставете да изстине и намачкайте с вилица.

В купа счупете яйцата и разбийте с тел. Добавете захарта, прясното мляко, кускуса и тиквата.

Разбъркайте отново. Прехвърлете в малка тавичка за печене.

Печете крем карамела на водна баня на 170 градуса за 1 час. Оставете да се охлади във фурната, а след това приберете в хладилника за няколко часа.

Извадете, поръсете с канела и сервирайте крем карамела с кускус и тиква.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: