Градинарска зелева супа

22/10/2013
Михаела Цветкова
отМихаела ЦветковаНовак
"Дайте на един французин една обикновена зелка и той ще спретне ароматна зелева супа "
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене35 мин.
  • Общо45 мин.
  • Порции6
  • Преглеждания общо854
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте маслото и запържете ситна нарязания лук. Когато лукът омекне добавете наситнените чушки, целина и зеле. Задушете продуктите за 7-8 минути, след което залейте с гореща вода или бульон и кипнете.

Варете супата 10-15 минути на тих огън. Когато зеленчуците омекнат е време да добавите консервираните домати и се оставя да къкри до готовност.

Свалете градинарската супа от огъня. Добавете сол и черен пипер. Ако обичате пикантни ястия може да добавите и лют червен пипер. Поръсете с магданоз и поднесете топла.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар