Сполучлив крем карамел за диабетици

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
725
3k
5k
441
4
16/01/2021
Приготвяне10 мин.
Готвене70 мин.
Общо80 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо121
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • яйца - 6 бр.
  • сладкарска сметана - 200 г неподсладена
  • вода - 200 мл
  • прясно мляко - 200 мл
  • подсладител - 1 с.л. Суитли Ултра
  • ванилия - 2 прахчета
* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

За Сполучлив крем карамел за диабетици първо в съд счупваме яйцата и разбиваме добре.

Поставяме останалите съставки за крем карамела и разбъркваме всичко с миксер.

Разливаме по купичките и след това нареждаме в дълбока тава с вода.

Водата трябва да е до средата на купичките за крем карамел.

Включваме фурната на горен и долен реотан и печем за 70 минути на 160 градуса.

Съветът ми е, ако водата започне да ври, намалете котлона, защото за да стане идеално гладък крем карамел без шупли, водата не трябва да завира.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Banshi
Banshi
19.02.2021 14:29
Защо лъжете хората? Не е никакъв КАРАМЕЛ, защото няма карамел!!!! Напишете си, че е печен млечен крем с яйца. И за диабетици се добавя мазнина (сметана)? Добавете и заахар, че да ги довършите!
0
0
Румяна Сакалийска
Мисля, че е чудесна идея да се добави сладкарска сметана, задължително ще пробвам рецептата!
0
0