Леко яйчено руло

НикиНики
Новак
111
359
1k
5
15/01/2021
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо262
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичката настъргваме и оставяме да се оцеди.

В купа си разбиваме яйцата, добавяме отцедената тиквичка, солта, черния пипер, настъргания кашкавал, нарязаните на ситно магданоз и зелен лук и брашното, омесваме добре.

В тавичка си слагаме хартия за печене, намазняваме я и сипваме сместа за пухкавото яйчено руло.

Печем соленото руло в предварително загрята фурна до готовност.

Изваждаме от фурната, оставяме да се и охлади и завиваме на руло.

Това леко яйчено руло е подходящо за бърз обяд или вечеря.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар