Лека тиквена крем супа

Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-Pieroni
Новак
40
143
1k
7
12/01/2021
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо45
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Обелете тиквата и я почистете от семките. Нарежете я на малки парченца. След това нарежете целината и моркова.

Сложете тези продукти в тенджера и налейте вода - около три пръста над зеленчуците. Варете до пълното омекване на тиквата.

Ако решите, че водата е много, след варенето може да излеете малко.

Добавете крема сиренето и малко зехтин. Овкусете със сол и пасирайте тиквената супа.

Поднесете кремсупата топла, поръсена с тиквени семки.

Леката тиквена крем супа е готова.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар