Чернокоп на скара по селски

12/01/2021
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо37
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • риба - 500 грама чернокоп
  • сол - на вкус
  • черен пипер
  • лимони - 1
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибата от главите и вътрешностите, след което старателно измийте под течаща вода.

Овкусете чернокопа с пипер и сол, покрийте с фолио и изчакайте да се отцеди от водата и да поеме аромата на пипер.

Намазнете загрята скара с олио и изпечете рибата от двете страни до готовност. Поднесете с резени лимон.

Чернокопът на скара по селски е готов.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар