ezine.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Глазури»Шоколадов топинг за сладкиши

Шоколадов топинг за сладкиши

Шоколадов топинг за сладкиши
Снимка: Марияна Петрова Иванова
12/01/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
7 мин.
Общо
12 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

  • шоколад - 100 г черен
  • краве масло - малка бучка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За тази шоколадова глазура налейте в касерола студена вода. Сложете на котлона и оставете да заври.

В стъклена купа, по-голяма от касеролата, начупете шоколада на парчета.

Добавете и кравето масло.

Поставете купата върху касеролата и намалете котлона.

Разтопете на водна баня, докато двата продукта се смесят и разтопят за шоколадовия топинг за сладкиши.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: