Фарширован лук

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
6322k324k
Фарширован лук1 / 2
02/01/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете лука и отрежете горната 1/4. Издалбайте вътрешността. Смесете ситно нарязаната шунка със намокрения хляб и ситно нарязаната издълбана част на лука. Добавете яйцето, магданоза и кашкавала. Подправете със сол и черен пипер.

Напълнете главите лук със сместа и ги сложете в намазана с масло тенджера. Леко карамелизирайте маслото със захарта, добавете месния бульон и залейте с тази смес лука.

Задушете лука за около 40 мин.

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: