ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Мезета»Мозък в масло на тиган

Мозък в масло на тиган

Мозък в масло на тиган
Снимка: Нина Иванова
05/01/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции1

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете мозъка в 500 мл вода, в която сте добавили едро нарязан морков, дафинов лист и сол.

Нарежете вече сварения агнешки мозък на хапки.

Разтопете маслото в тиган и залейте мозъка.

Поръсете с магданоз и поднесете веднага.

Посолете на вкус и добавете още подправки, ако желаете.

Мозъкът в масло на тиган е готов.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: