Телешки шницел по тоскански

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
591
1k
22
2k
05/01/2011
"Не само любовта към хубавата храна ни накара да се влюбим в този шницел по тоскански "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8 958
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете спанака, измийте и добре изцедете.

Леко задушете в малко масло и подправете със ситно нарязания чесън, индийско орехче, сол и черен пипер.

Намажете с масло тавичка от огнеупорно стъкло и разпределете в нея спанака на 2 порции.

Посолете телешките шницели и намажете със горчица и изпържете до златисто от двете страни.

Сложете шницелите върху спанака, отгоре покрийте с парчетата кашкавал и запечете във фурна до разстопяване на кашкавала.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар