ezine.bg»Рецепти»Хляб и питки»Домашен хляб с оризово брашно без глутен

Домашен хляб с оризово брашно без глутен

Домашен хляб с оризово брашно без глутен
21/12/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
"Няма глутен, само прекрасен вкус има в този домашен хляб, направен с оризово брашно"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте добре яйцата.

Разтворете содата в киселото мляко и разбъркайте, изчакайте да шупне. Изсипете при яйцата, прибавете солта, подправките и зехтина.

Постепенно добавете оризовото брашно, за да постигнете консистенция на кексово тесто. Загрейте фурната на 180 градуса и сложете вътре хлебчето.

Печете до получаването на хубав загар.

Получава се ароматен, много мек и дунапренен хляб.

Домашният хляб с оризово брашно без глутен е готов.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: