ezine.bg»Рецепти»Хляб и питки»Домашен хляб с оризово брашно без глутен

Домашен хляб с оризово брашно без глутен

Потребител#170618Потребител#170618
Новак
152745526
Домашен хляб с оризово брашно без глутен
Снимка: Lisa Fox
21/12/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2
"Няма глутен, само прекрасен вкус има в този домашен хляб, направен с оризово брашно"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте добре яйцата.

Разтворете содата в киселото мляко и разбъркайте, изчакайте да шупне. Изсипете при яйцата, прибавете солта, подправките и зехтина.

Постепенно добавете оризовото брашно, за да постигнете консистенция на кексово тесто. Загрейте фурната на 180 градуса и сложете вътре хлебчето.

Печете до получаването на хубав загар.

Получава се ароматен, много мек и дунапренен хляб.

Домашният хляб с оризово брашно без глутен е готов.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: