ezine.bg»Рецепти»Сосове»Сос за Спагети»Сос Болонезе с червено вино

Сос Болонезе с червено вино

Сос Болонезе с червено вино
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 2
27/12/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне5 мин.
Готвене30 мин.
Общо35 мин.
Порции1

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Нарежете лука и чесъна на дребно.

Загрейте тиган с малко мазнина и ги запържете. Добавете настъргания морков, а след няколко минути и каймата.

Пържете, докато стане на трохи. Налейте виното и изчакайте да се изпари алкохолът или около 5 минути.

Добавете доматите и подправките. Намалете котлона и варете до готовност на соса за спагети.

Сос Болонезе е подходящ за всякакъв вид паста.

Може дори да използвате сос Болонезе с червено вино за направата на любимата си лазаня.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: