Пържен карфиол

12/10/2013
Таня
отТаняНовак
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо35 мин.
  • Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 337
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставете почистения карфиол в подсолена вряща вода и го сварете почти до омекване.

Извадете го и го разкъсайте на розички, изпържете в масло и го поръсете с галета, предварително изпържена в 20 г масло.

Разклатете съда и поднесете карфиола като гарнитура към желаното ястие.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар