Пържен карфиол

ТаняТаняНовак
12/10/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 655
  • Преглеждания за месеца159
  • Преглеждания за седмицата31
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставете почистения карфиол в подсолена вряща вода и го сварете почти до омекване.

Извадете го и го разкъсайте на розички, изпържете в масло и го поръсете с галета, предварително изпържена в 20 г масло.

Разклатете съда и поднесете карфиола като гарнитура към желаното ястие.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар