Пиле със зелен фасул

10/10/2013
Наталия
отНаталияНовак
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене50 мин.
  • Общо70 мин.
  • Порции4-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 558
  • Преглеждания за месеца137
  • Преглеждания за седмицата49
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • зелен боб - 700 г
  • пиле - 1/2 на порции
  • чесън - 5 скилидки
  • доматен сок - 150 мл
  • брашно - 2 с.л.
  • копър - 1 с.л.
  • червен пипер - 1 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете пилешкото месо до получаване на златиста коричка. Добавете червения пипер и разбъркайте.

Прибавете доматения сок, почистения зелен фасул и около 1 литър топла вода.

Оставете да ври на котлона. Когато е почти готово сложете солта, копъра и пресования чесън. Нека поври още 10-тина минути.

Брашното се размива в малко хладка вода и се добавя към ястието. След няколко минути свалете от огъня. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар