Печена есетра

19/01/2020
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 226
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистената и измита риба есетра сваряваме в подсолена вода и я обелваме. Редим я в тавичка и заливаме с виното и разтопеното масло и овкусяваме с подправки за риба.

Добавете 1 дафинов лист, бахар, черен пипер на зърна. Печем във фурната.

Направете запръжка от 2 с.л. масло и брашно, която разреждаме с рибния бульон и оставяме да ври 10 минути. В нея сипваме соса от печената риба и прецеждаме.

Застройте с жълтъците и лимоновия сок. Залейте печената есетра с готовия сос. Поднесете печената есетра.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Larsen
Larsen
06.01.2015 00:00
Е, айде виното да е бяло, моля!
0
0