Пикантно филе

09/10/2013
Николай Андреевски
отНиколай АндреевскиНовак
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене50 мин.
  • Общо70 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 016
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете бон филето от кожички и ципи. Шпиковайте го с парченца бекон и чесън.

натъркайте го хубаво със сол, червен пипер, счукани черен пипер, дафинов лист и бахар.

Загрейте маслото в тавичка и запържете месото от всички страни, за да се запечата. Обливайте с малко вода, за да не загори. Долейте виното и след като сосът е поврял с него, извадете филето.

Вече изстинало го нарежете на филии и го залейте със соса.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар