Яйчен пастет със сирене и чесън по селски

14/12/2020
"Яйченият пастет със сирене и чесън е още по-апетитен, намазан на домашни брускети"
Приготвяне7 мин.
Общо7 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо228
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • яйца - 2 бр. сварени
  • сирене
  • сол - щипка
  • чесън - 1 бр. пресен само бялата част
  • лук - малко парче от бялата част
  • магданоз - няколко клонки
  • зехтин - 2 с.л
  • лучена трева - за декорация
  • хляб - няколко филийки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете яйцата и ги измийте.

Сложете всички продукти в чопър или кухненски робот, без лучената трева.

Разбийте/пасирайте сместа до хомогенна гладка смес.

Нарежете хляба на филийки.

Изпечете ги на тостера или на фурната.

Намажете ги с пастета и поднесете яйчен пастет със сирене и чесън по селски.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Rositsa Ivanova
Rositsa Ivanova
14.12.2020 13:07
Колко е сиренето и какво?
0
0