ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пуешко месо»Пържоли»Пуешки пържоли от бут на грил тиган

Пуешки пържоли от бут на грил тиган

Пуешки пържоли от бут на грил тиган
Снимка: Марияна Петрова Иванова
10/12/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • пуешки пържоли - 3 - 4 бр. от бут
  • сол
  • черен пипер
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте пуешките пържоли и ги поръсете със сол и черен пипер. Оставете ги за половин час така.

Загрейте оребрен тиган на котлона. С помощта на силиконова четка намажете пържолите обилно от двете страни със зехтин.

Поставете ги на тигана и изпечете от двете страни до готовност.

Извадете в подходяща чиния и сервирайте пуешките пържоли от бут на грил тиган с предпочитаната от вас гарнитура.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: