Супа с патица

07/10/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 404
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете патешките фенери да се сварят в подсолена вода с цели зърна черен пипер, докато месото се отдели от кокалите.

След това прецедете бульона и отделете патешкото от кокалите.

Задушете в малко олио нарязаните ситно лук, целина и моркови, добавете чушките и долейте бульона.

Варете 10 минути и прибавете патешкото с подправките. Доварете за още 10-15 минути и снемете от котлона.

След 5 минути застройте супата с разбитите яйце, кисело мляко и лимонов сок. Поднесете супата от патица с накълцан пресен магданоз.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар