Варени агнешки крачета

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
17k
08/10/2011
"Малко масло и много търпение, това са тайните съставки на тази вкусотия "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции10-12 бр.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 199
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • агнешки крачета - 10 - 12 бр.
  • масло - 60 гр.
  • червен пипер
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешките крачета се почистват, измиват се и се поставят в глинено гърне. Посоляват се, поръсват се с черен пипер и се захлупват с капак, на който има дупчица.

Капакът се замазва с тесто и гърнето се оставя на тих огън.

След сваряването им, крачетата се нареждат в чиния, поръсват се с червен пипер и се поливат с разтопеното масло.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар