Френско суфле

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
921220779
Френско суфле
05/10/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте жълтъците със захарта и добавете ванилията. Отделно разбийте белтъците на гъст сняг с щипка сол.

Сипете в белтъците жълтъчната смес и брашното и разбъркайте. Изпечете сместа в 2 еднакви форми.

Двата блата слепете с мармалад и поднесете веднага щом суфлето започне да спада.

По желание в сместа може да добавите сушени плодове или пресни такива, които не са много сочни.

Рейтинг

4.1
53
42
32
20
10
Дай твоята оценка: