ezine.bg»Рецепти»Предястия»Паниран Кашкавал»Паниран кашкавал във фолио

Паниран кашкавал във фолио

Паниран кашкавал във фолио
Снимка: Тодоринка Бернардова
1 / 2
29/11/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
1
"Защо панираният кашкавал във фолио става по-вкусен, приготвен във фолио - ще се разберете, щом опитате"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Това е една по-различна рецепта за кашкавал във фурна, която е много апетитна.

Кашкавала извадих от хладилника. Яйцето разбих в чиния. Смесих брашното и корнфлейкса. Потопих кашкавала първо в яйцето след това в сухата смес.

Още веднъж в яйцето и пак в сухата смес. Намазах фолиото с масло и сложих плочката кашкавал върху фолиото.

Отгоре намазах кашкавала с масло и загънах фолиото от всички страни.

Поставих в тавичка панирания кашкавал и пекох на 200 градуса 20 мин.

Извадих от фурната и поръсих с шарена сол и пресен магданоз.

Паниран кашкавал във фолио се комбинира добре с вкусна доматена салата.

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: