Шишчета от черен дроб

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k3k9k
Шишчета от черен дроб
09/06/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
1
"Не се облизвайте, ами записвайте рецептата и загрявайте скарата, а след това споделете с нас резултата"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се нарязва на кубчета с дебелина 1. 5 см., които се нанизват на шиш. Между тях се слагат парчета от сланина или пушените гърди със същата форма, но два пъти по - тънки.

Шишчетата се пекат на скара, поръсват се със сол и черен пипер. Поднасят се с гарнитура от задушен ориз, пържен лук на филийки, пресен зелен лук, нарязан на дребно, домати и краставици.

Може да се поднесе и подходящ сос.

Посочените продукти са за една порция.

Рейтинг

3.8
52
43
30
20
11
Дай твоята оценка: