Специалитет Корона

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3126k
Специалитет Корона
15/09/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • свинско месо - 180 г контрафиле
  • бекон - 30 г
  • гъби - 30 г
  • кашкавал - 30 г
  • пушено сирене - 30 г
  • яйца - 2 бр.
  • картофено пюре - 100 г
  • спанак - 100 г замразен
  • броколи - 100 г
  • домати - 50 г
  • краставици - 50 г
  • маруля - 20 г
  • бутертесто - 50 г
  • маргарин - 5 гр
  • сметана - готварска 30 г
  • олио - 200 г
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете месото от ципите и го нарежете на порции. Начукайте го и го овкусете.

Направете плънката от бекон, варено яйце, пушено сирене, гъби и кашкавал. Поставете в средата месото и му придайте кръгла форма. Панирайте в яйце и пържете до зачервяване.

От бланширания спанак, сметаната и зеленчуците пригответе пюре, което използвайте за канапе.

Задушете броколите и разтворете картофеното пюре. От бутертестото оформете коронка и изпечете.

Гарнирайте с пресни домати, картофено пюре, краставици, маруля и броколи. Поднесете с гъбен сос.

Рейтинг

4
50
44
30
20
10
Дай твоята оценка: