Мляко от кашу

Аника ВойтАника Войт
Копирайтър
177
615
1k
18
17/11/2020
Приготвяне5 мин.
Готвене5 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо32
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • сурово кашу - 1 ч.ч.
  • трапезна вода - 4 ч.ч.
  • кленов сироп - 1 с.л
  • екстракт от ванилия - 1 ч.л.
  • морска сол - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително трябва да накиснете ядките от кашу за минимум 3 часа. Ако имате възможност, отделете на този процес 1 нощ.

Изплакнете ядките и заедно с водата поставете в блендера или друг подходящ за целта кухненски уред.

Времето на разбиване зависи от мощността на блендера. Разбивайте до пълното смилане на ядките.

Добавете кленово сироп, шипка сол и ванилията. Отново блендирайте за кратко.

Ако блендерът не е успял да разбие напълно ядките, може да прецедете растителното мляко, за да няма остатъчни частички.

Съхранявайте млякото от кашу в хладилник до 3 дни.

Изискана стъклена ледарка с дръжки-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Изискана стъклена ледарка с дръжки
9.34 лв.
7.19 лв.
Виж ››

Стилен елемент от аранжировката на масата - изискана стъклена ледарка с дръжки, която ще се погрижи питиетата винаги да са студени.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар