Телешка джолан чорба

Аника ВойтАника Войт
Експерт
2047431k1801
Телешка джолан чорба
Снимка: Аника Войт
1 / 3
06/11/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете джолана в тенджера с леко подсолена вода и го сварете, докато месото не започне да се отделя от кокала.

Щом месото е готово, го извадете настрани. Бульона прецедете и върнете обратно в тенджерата.

В него сложете да се варят и зеленчуците, които сме измили и нарязали на парчета.

Подправете със сол и черен пипер на вкус.

Щом зеленчуците омекнат, добавете месото от телешкия джолан, което сте накъсали на малки парчета.

Хапнете телешка джолан чорба за обяд.

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: