ezine.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Бисквитени Торти»Торта с натрошени бисквити и маскарпоне

Торта с натрошени бисквити и маскарпоне

Аника ВойтАника Войт
Експерт
2047501k2091
Торта с натрошени бисквити и маскарпоне
Снимка: Аника Войт
1 / 3
18/10/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
12
"Топяща се в устата бисквитена торта с маскарпоне - всяка хапка е парченце от Рая"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбока купа натрошете бисквитите. Добавете прясно мляко и натрошените орехови ядки. Разбъркайте продуктите.

С мискер на силна степен разбийте сладкарската сметана до пухкав крем. Добавете маскарпонето, захарта и отново разбийте, но на ниска степен.

Отделете 1/3 от сместа.

Останалата прибавете към бисквитите и хубаво разбъркайте. В тавичка разпределете блата на тортата. Притиснете хубаво и плътно.

Отгоре намажете сметанов крем.

Декорирайте бисквитената торта с плодове по избор.

Тортата с натрошени бисквити и маскарпоне приберете в хладилник за няколко часа.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: