Шницели на фурна

Дора ЯнчеваДора ЯнчеваНовак
30/09/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции9 бр.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо27 175
  • Преглеждания за месеца151
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омесете каймата с подправките и бирата, настъргания лук и настърганите картофи. Оставете в хладилник за 30 минути.

След това с намазнени ръце оформете шницели с дебелина около 1-2 см с размера на дланта ви.

Всеки шницел овалвайте в галета и ги подреждайте в голяма тава, застлана с хартия за печене или алуминиево фолио, предварително намазнени.

Изпечете шницелите за около 30 минути в предварително загряна на 190-200 градуса фурна.

Рейтинг

5 3
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
мони ралчева
мони ралчева
23.10.2013 16:04
бирата да я броим към подправките ли
0
5
Лилия
Лилия
02.10.2013 19:44
Бирата къде се добавя?
2
0
konvoec
konvoec
15.01.2016 10:29
Как къде се добавя, сладур, пие се :D
5
0