Начин на приготвяне
Смиламе ръжените бисквити в блендер и добавяме кокосовото масло, какаото, канелата и кокосовото брашно.
Омесваме с ръце и разпределяме сместа на дъното на форма с отделящо се дъно, която предварително сме облицовали отвътре с прозрачно фолио. Прибираме в хладилника да се стегне.
През това време смесваме скира, кокосовата сметана, киселото мляко, сиропа от агаве, лимоновия сок и ванилията.
Разтваряме желатина във водата, загряваме го за 2 секунди в микровълновата и го наливаме в сместа. Разбъркваме хубаво и изсипваме върху бисквитената основа.
Прибираме нашия чийзкейк Диета в хладилника за една нощ да се стегне.
По желание аранжираме чийзкейка със сезонни плодове или друго по желание.