Супа с пиле и лапад

НикиНики
Новак
77
232
622
4
28/09/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо37
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото месо сваряваме. През това време си почистваме и нарязваме на дребни кубчета картофите и моркова.

Свареното месо оставяме да се охлади и накъсваме на парчета. В тенджера сипваме нарязаните зеленчуци, накъсаното месо, лапада, бульона, в който сме варили месото, и овкусяваме със сол и черен пипер.

Варим до омекване на зеленчуците. Отнемаме от котлона.

В купа си разбиваме жълтъка и киселото мляко. Сипваме малко от бульона на пилешката супа, разбъркваме и на тънка струя изсипваме в супата. Поднасяме нашата супа с пиле и лапад топла.

Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
Приготвяй си тази рецепта в:
Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
23.92 лв.
Виж ››

Допълнете колекцията си от кухненски съдове с тази плитка емайлирана тенджера. Удобна за готвене, поддържане и съхранение. Тя е плитка, но и достатъчно голяма, за да нахраните всички у дома с приготвената в нея гозба. Предлага се с красива декорация.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар