Млечна баница с прясно мляко и сирене

Аника ВойтАника Войт
Чирак
131
412
802
8
14/09/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо57
  • Преглеждания за месеца57
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купичка натрошете сиренето.

Отворете корите за баница. Започнете да ги редите в тавичка. Редите две кори, отгоре поръсване със сиренето. Отгоре нови две кори и пак поръсване.

Така процедирайте, докато свършат продуктите.

С остър нож нарежете млечната баничка на парчета.

Маслото разтопете на водна баня. Полейте около края на тавата и по краищата на всяко парче.

В отделна купа разбийте яйцата с щипка сол и добавете прясното мляко.

Внимателно залейте с тази смес баницата.

Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса.

Млечна баница с прясно мляко и сирене ще бъде готова за около 35 мин или до зачервяване.

Италианска алуминиева незалепваща тава с дръжки
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Италианска алуминиева незалепваща тава с дръжки
38.00 лв.
Виж ››

Кръгла алуминиева тава, в която може да приготвите всичко, до което кулинарното ви вдъхновение се простира. С незалепващо покритие и удобни дръжки тя позволява лесно пренасяне, съхранение и готвене. Алуминиева тава, която е необходимост във всяка кухня!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар