Свинска супа без застройка

Аника ВойтАника Войт
Експерт
183
650
1k
22
1
13/09/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо162
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме, измиваме и нарязваме месото на порции. В леко подсолена вода го слагаме да се свари.

Щом започне да се къса лесно с виличка, изключвам котлона. Изкараме месото настрани. И запазвам бульона. Щом изстине, го накъсваме на ситно.

Почистваме лука и моркова. Лука нарязваме на ситно, а моркова настъргваме на ренде. Задушаваме ги в малко сгорещено олио. Щом омекнат, добавете размитото в малко вода доматено пюре.

Подправете със сол и пипер на вкус и върнете накъсаното месо.

Нарежете магданоза и целината на ситно. Прибавете ги към супата със свинско.

На финала разтрошете в тенджерата и едно гнездо фиде.

Долейте още вода (в зависимост колко гъста искате да бъде тя) и оставете свинската супа без застройка да ври до сваряването на фидето.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар