Пиле каша със сирене

Петрана Василева
Петрана Василева
Новак
16/01/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 081
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата24
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Залейте пилешките гърди с 1 л студена вода, добавете сол, дафинов лист и черния пипер и варете, като периодично отпенвате.

Загрейте маслото. Добавете ситно нарязания чесън и запържете за кратко. Сипете брашното, пържете, докато стане златисто на цвят. Като бъркате непрекъснато, го разредете с киселото мляко и малко пилешки бульон, докато получите каша с желаната гъстота.

Добавете прясно изстискан лимонов сок, натрошеното сирене и накъсаните пилешки гърди. Поръсете с малко пресен магданоз и поднесете ястието Пиле каша със сирене.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар