Пиле каша със сирене

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
910
60
14
16/01/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 320
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Залейте пилешките гърди с 1 л студена вода, добавете сол, дафинов лист и черния пипер и варете, като периодично отпенвате.

Загрейте маслото. Добавете ситно нарязания чесън и запържете за кратко. Сипете брашното, пържете, докато стане златисто на цвят. Като бъркате непрекъснато, го разредете с киселото мляко и малко пилешки бульон, докато получите каша с желаната гъстота.

Добавете прясно изстискан лимонов сок, натрошеното сирене и накъсаните пилешки гърди. Поръсете с малко пресен магданоз и поднесете ястието Пиле каша със сирене.

Пасатор за зеленчуци и плодове
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Пасатор за зеленчуци и плодове
6.99 лв.
Виж ››

Обзалагаме се, че ще започнете да си хапвате повече полезна храна, ако си вземете пасатор за зеленчуци и плодове. Приготвянето на вкусни пюрета, зеленчукови крем супи и сладки изкушения е удоволствие с него. С пасатора за зеленчуци трудно ще излезете от кухнята, защото идеите за готвене ще се появяват в съзнанието ви една след друга.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар