Свински пържоли със сос от горчица

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
18k
Свински пържоли със сос от горчица
06/11/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4
"Вкус, който гали небцето и обещава наслада!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Набрашнете леко парчетата месо. Разтопете маслото в тиган с незалепващо покритие на среден огън. Задушете месото за около 3 минути от всяка страна, докато се зачерви. Извадете пържолките и по възможност ги запазете топли.

Изсипете бульона в тигана, увеличете температурата, докато течността заври, а остатъците от месото, залепени по дъното, се отлепят. Сложете джинджифила и варете 2 минути, като непрекъснато бъркате.

Добавете горчицата и лука, сол и черен пипер на вкус. Сервирайте пържолките с така приготвения сос.

Рейтинг

5 2
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: