Гъбена каша със сирене

28/08/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо368
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме гъбите на дребно. Запържваме ги в маслото за 4-5 минути.

След това, при постоянно разбъркване, сипваме брашното, а след това и прясното мляко. Продължаваме да бъркаме до сгъстяване.

Изключваме котлона и посоляваме, добавяме индийското орехче, черния пипер и натрошаваме сиренето.

Разбъркваме и оставяме ароматната гъбена каша на котлона, покрита с капак за 30 минути.

Преди сервиране добавяме към нашата вкусна каша нарязан магданоз, разбъркваме леко и сипваме в чинии.

Аранжираме гъбената каша със сирене по желание.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар