Говеждо с моркови

Яница
Яница
Новак
16/03/2013
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции6-7
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 484
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.9 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филийките говеждо се запържват в малко олио.

Почистените моркови се нарязват на колелца, лукът също се нарязва тънко и целината на парчета. Те също се запържват.

Към тях се добавя говеждото и се долива бульонът. Вари се до пълното омекване на месото.

Накрая говеждото с моркови се овкусява с подправки и се прехвърля в тава. Пече се в умерена фурна, докато течността поизври.

Рейтинг

5 8
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар