ezine.bg»Рецепти»Десерти»Кремове»Мусове»Бял шоколадов мус за торта

Бял шоколадов мус за торта

Бял шоколадов мус за торта
20/08/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
30 мин.
Порции
1
"Нежен мус за торта от бял шоколад, с който ще разтопите сърцето на специалния човек, за който я приготвяте"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопяваме шоколада на водна баня.

Разбиваме сметаната почти напълно с пудрата захар и ванилията и започваме да добавяме по малко от разтопения шоколад, като продължаваме да разбиваме.

След като сме добавили цялото количество шоколад, спираме да разбиваме.

Използваме белия шоколадов мус за торти, други сиропирани сладкиши или сервираме в чашки с добавка от плодове, бишкоти или друго по желание.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: