Свинска кавърма с гъби

Аника ВойтАника Войт
Експерт
194
710
1k
25
1
Свинска кавърма с гъби
Снимка: Аника Войт
1 / 2
13/08/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции3
"Добър апетит със свинската кавърма с гъби"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Започваме с подготовката на месото. Нарежете го на ситни парчета. В тиган загрейте 2 с.л олио и запържете свинските кътчета до златисто. Щом месото е готово го извадете и оставете настрани.

Подгответе зеленчуците. Лука се нарязва на полумесеци, гъбите на кубчета, червената чушка и моркова на ситно.

В мазнината, където запържихте месото, добавете лука и моркова и оставете да се готви на средна степен на котлона. Щом поомекнат, добавете и останалите зеленчуци. Разбъркайте често, за да не загорят.

След около 10 минути добавете виното и овкусете кавърмата с подправките.

Оставете да къкри още 20 минути и свинската кавърма с гъби е готова.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: