Свинска кавърма с гъби

Аника ВойтАника Войт
Чирак
133
414
813
8
13/08/2020
"Добър апетит със свинската кавърма с гъби "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо140
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Започваме с подготовката на месото. Нарежете го на ситни парчета. В тиган загрейте 2 с.л олио и запържете свинските кътчета до златисто. Щом месото е готово го извадете и оставете настрани.

Подгответе зеленчуците. Лука се нарязва на полумесеци, гъбите на кубчета, червената чушка и моркова на ситно.

В мазнината, където запържихте месото, добавете лука и моркова и оставете да се готви на средна степен на котлона. Щом поомекнат, добавете и останалите зеленчуци. Разбъркайте често, за да не загорят.

След около 10 минути добавете виното и овкусете кавърмата с подправките.

Оставете да къкри още 20 минути и свинската кавърма с гъби е готова.

Традиционно българско гювече с капак
Приготвяй си тази рецепта в:
Традиционно българско гювече с капак
4.49 лв.
Виж ››

Търкулнало се гювечето и си намерило похлупака или защо във всеки дом трябва да има по едно такова глинено гювече с капак.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар