Обикновен блат за торта

Обикновен блат за торта
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
24/07/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
7
"С този чудесен блат за торта със сигурност ще приготвите чудесен сладкиш"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Счупете яйцата в купа и ги смесете със захарта. Разбийте с миксер до бял пухкав крем. Добавете прясното мляко, кравето масло, ванилията и олиото.

След като се усвоят напълно, сложете брашното с бакпулвера и солта на малки количества. Бъркайте с миксера на ниски обороти до еднородна смес без бучки.

Изпечете блата за торта в тавичка, застлана с хартия за печене до суха клечка.

Разрежете го на две и напълнете с желания от вас крем за торти.

Обикновеният блат за торта е готов.

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: