Холандска супа с топчета

Дани МолловаДани МолловаНовак
13/09/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 669
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесваме говжеждата кайма с жълтъка и оформяме множество малки топчета. Кипваме бульона и го овкусяваме с дафиновия лист, едра нарязания лук, мащерката и червения пипер.

Оставяме сместа да поври 2-3 минути, след което пускаме последователно всички топчета и варим още 8-10 минути. Добавяме нарязаните на кубчета домати и размитото с малко вода доматено пюре. Оставяме супата да поври още 7-8 минути.

Посоляваме, добавяме и малко черен пипер и пресования чесън и поднасяме супата гореща.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар