Бишкотен блат

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
921180493
Бишкотен блат
11/09/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
12

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте жълтъците с половината захар, а белтъците с останалата половина.

Смесете внимателно двете части и добавете леко брашното, ванилия и малко ром за аромат.

Сипете сместа в застлана с хартия за печене форма и изпечете в умерена фурна.

Изстинал блатът се реже на отделни платки и се слепят в крем по избор в зависимост от тортата, която приготвяте.

Рейтинг

4.3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: