Бишкотен блат

11/09/2013
Селма
отСелмаНовак
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо45 мин.
  • Порции12
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 767
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте жълтъците с половината захар, а белтъците с останалата половина.

Смесете внимателно двете части и добавете леко брашното, ванилия и малко ром за аромат.

Сипете сместа в застлана с хартия за печене форма и изпечете в умерена фурна.

Изстинал блатът се реже на отделни платки и се слепят в крем по избор в зависимост от тортата, която приготвяте. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

галя
галя
14.09.2013 15:34
блатът е страхотен и може да използва с различан плънка и като кекс
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв